Nyheter

Inspireras av Linda Schilén

Publicerad: 2019-01-10

Linda Schilén arbetar som föreläsande trädgårdsmästare, författare, inspiratör och växtexpert. Du kanske har sett henne på TV4:s Nyhetsmorgon där hon är en flitigt anlitad trädgårdsexpert. Nu har du chansen att möta Linda på Trädgårdsmässan 2019 i Jönköping och Växjö, då hon gästar oss i form av föredragshållare och rådgivare. Ta chansen att få tips och råd inför stundande trädgårdssäsong!

Inspirerande föredrag med Linda på mässan

Genvägar till köksträdgården
Att odla sina egna grödor blir allt mer populärt. Och visst är det en underbar känsla att gå ut i trädgården och plocka ingredienser eller smaksättare till sommarens alla grillmiddagar. Men vägen till skörd kan vara lång! Redan  i januari ska de första fröerna sås, ja i alla fall om du vill odla kronärtskockor! Att odla eget kan således vara mödosamt och kräva ständig uppassning. Eller?!

Genvägar till vacker trädgård
Vill du mycket trädgård men tror dig inte riktigt ha tiden som behövs? Då är detta föredraget för dig! Du kommer att bli förvånad över vilka smarta och enkla medel som finns för att skapa den trädgård du vill. Rätt växtval, blickfång, blommande buskar och välbeprövade trädgårdsmästarknep kommer att förenkla ditt trädgårdsarbete. Det gäller att göra ”rätt trädgårdsval” när du handlar växter, designar rabatten eller planerar ditt trädgårdsarbete. Detta blir genvägarna som får dig att lyckas. Lindas önskan är att kicka igång din entusiasm till trädgården och inse att det faktiskt inte är så svårt och krångligt – utan det är möjligt för alla att få den trädgård man drömmer om.

Linda Schilén möter du på Trädgårdsmässan i Jönköping, Norrköping och Växjö.

Linda Schilén

Ålder:                   43 år

Yrke:                    Trädgårdsmästare, Konstnär, Föreläsare

Familj:                  Man och två barn

Bor:                      Gammalt hus från 1920-talet i Sundbyberg