Bli utställare!

Information om utställaren

TEFAB

Vi är ett framgångsrikt företag som inriktar oss på avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier.

Vi använder oss av beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda. Våra minireningsverk och reningsverk går under namnet 4evergreen minireningsverk, BC, och över 25 000 enheter finns installerade i över 20 länder, runtom i Europa. Vårt minireningsverket finns i färdigmonterade moduler i storlekar från ett hushåll upp till ca 300 hushåll, större reningsverk byggs direkt på plats. Största reningsverket som konstruerats är för över 350 000 p.e. Vår kompaktfilterlösning 4evergreen markbädd på burk har vi under åren levererat tusentals av och i storlekar från ett hushåll upp till över 20 hushåll. Vår markbädd på burk är den enda certifierade markbädden för hög skyddsnivå i Sverige. Vår 4evergreen BDT på burk är marknadens enda EN certifierade kompaktlösning för rening av BDT avlopp där allt är komplett i en och samma enhet.

4evergreen minireningsverk BC:s funktion är CE-märkt, ett kvalitetsintyg som försäkrar att reningsverket lever upp till de EU direktiven för små avloppsanläggningar, enligt EN 12566-3. Och vårt minireningsverk med inbyggd efterpolering är det enda minireningsverk i Sverige med certifierad bakterierening enligt gällande standard.

Kontaktinformation

Karlavägen 18

STOCKHOLM

www.4evergreen.se

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.