Bli utställare!

Information om utställaren

Bohman & Son

Målning, kakel, klinker, golv, badrumsprodukter mm

Vi erbjuder invändiga måleriprodukter från Jotun och Teknos till allt från spackling på vägg, till slutfinishen på fönster och dörrar. I vårt utvändiga målerisortiment har vi färg och lasyrer från Teknos och Jotun. I tvättsortimentet har vi målartvätt från Bio-Kleen, Jotun och Teknos, för allt från en lätt avtvättning innan en ommålning inomhus till kraftigare tvättmedel mot svartmögel på husfasader och tegeltak.

Hos oss hittar ni en kakelavdelning som inte är en i mängden! Vi handlar direkt från fabriker i Italien och Spanien, och har mycket på lager.

Vi har även golv från Golvabia, Tarkett, Forbo med flera. I vårt tapetsortiment har vi tapeter från flera stora svenska och internationella företag, däribland Midbec, Intrade, Borås Tapeter och Sandbergs.

Nu kan ni också handla inredning av oss! Vi tycker det är fantastiskt kul att kunna erbjuda det där lilla extra som gör så mycket för rummet, när målningen eller tapetseringen är klar! Eller varför inte till uterummet? Lyktor, kuddar och plädar är mysigt både ute och inne!

Kontaktinformation

Bagaregatan 1

HABO

www.bohmanoson.se

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.