Bli utställare!

Jönköpings Trädgårdsmässa

Information om utställaren

Ebe plant

K11

Allt från frö till alléträd, odlingsspecialitet fruktträd, även snittblommor och krukväxter.

Med 30 års yrkeserfarenhet driver Steffi idag Ebe Plant i Gränna.

Företaget startades av henne 1997 på Visingsö med inrikning på odling av vedartade trädgårdväxter.

2001 tog hon över en liten plantskola med namnet Plantings Trädgård i Gränna och började då även med växtförsäljning till privatkunder.

Steffi har vidare utbildad sig bl.a. inom trädgårdsdesign och vi följer regelbunden trädgårdstrender på nationala och internationella mässor för att kunna erbjuda våra kunder dem mest odlingsvärda växtsorter.

I juni 2013 tilldelades Steff det fina Amalia Eriksson priset i Gränna ochi juli 2013 öppnades snittblomsteravdelning och krukväxtavdelning!Sedan november 2013 är Ebe Plant ombud för Euroflorist och i december startades Ebe Plants Webbshop

Nuförtiden tillhanda håller Ebe Plant ett spännande och mycket bred sortiment av härdiga och till största dels lokalodlade växter.

Kunnig personal ger råd vid växtvalet och hjälper att skapa din drömträdgård.

Fruktträd är vår specialitet och leverantörens odlingar ligger på Visingsö.

I butiken säljer vi allt från frö till alléträd och förnödenheter av bästa kvalitet.

Steffi är den 4. generation i en trädgårdsmästarefamilj och började sin yrkesbana som lärling hos en plantskola, som var specialiserad på förökning av vedartade växter. Under hennes gesällår jobbade hon i olika plantskolor bl. a. i Holland, norra Tyskland, södra Tyskland, Sverige och USA. Hon har samlat erfarenheter i allt från förökning till produktion av alléträd.

Kontaktinformation

Rådmansgränd 18

GRÄNNA

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.