Bli utställare!

Jönköpings Trädgårdsmässa

Information om utställaren

Impecta Fröhandel AB

K02

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. Vi har funnits sedan 1975. Vår ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla.

Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för oss. Därför har vi utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. Vi väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. Vi brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Att odla är i sig en miljövinst. Men vi har drivit hållbarhetstanken ytterligare ett steg och erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden.

Man skulle kunna tro att våra ambitioner innebär ett smalt sortiment. Men varje år presenterar vi en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Enbart våra egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken. Frökatalogen får du gratis i vår monter.

Till mässan kommer vi med vår gigantiska fröhylla, hela 24 meter lång och rymmer nära 1000 spännande frösorter från de flesta växtkategorier. Med oss har vi också våra mest populära odlingstillbehör.

Kontaktinformation

Granebo 1

Julita

0150-923 31

www.impecta.se/


Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.