Bli utställare!

Jönköpings Trädgårdsmässa

Information om utställaren

Rångedala Plantskola

J14

Välkommen till oss på Rångedala Plantskola!

Hos oss hittar du pynt både för ute och inne, snygga och praktiska trädgårdskläder, stövlar, redskap, statyer, tillbehör och mycket mer.

I vårt omfångsrika växtsortiment finns bland annat perenner, rosor, prydnadsbuskar, häckväxter, träd, barrväxter, säsongsväxter, krukväxter, blomsterlök och fröer. En av våra specialiteter är perenner i stora krukor.

Vi har allt till både små och stora dammanläggningar; pumpar, fontäner, dammduk, sten, filter, tunnor, vattenväxter, näckrosor och fisk. Vi är bland de största i landet på dammprodukter och fortbildar oss ständigt inom ett snabbt växande område.

Vi väljer noggrant ut vårt sortiment och odlar även mycket perenner själva för att kunna erbjuda högsta kvalitet och de mest odlingsvärda sorterna. Vi har också ett stort kontaktnät hos odlare, både inom och utanför Sveriges gränser och kan därför erbjuda växter utöver det vanliga.

Vår kunniga och trevliga personal har goda kunskaper och lång erfarenhet vilket gör att vi kan erbjuda stor personlig service. Vi hjälper dig med att förverkliga just dina trädgårdsdrömmar.

Kontaktinformation

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.