Bli utställare!

Föreläsare

Se vad som händer på mässan

Linda Schilén

Föreläser på mässan i Jönköping och Växjö

Linda Schilén arbetar som föreläsande trädgårdsmästare, författare, inspiratör och växtexpert. Du kanske har sett henne på TV4:s Nyhetsmorgon där hon är en flitigt anlitad trädgårdsexpert. Nu har du chansen att möta Linda på Trädgårdsmässan 2019 då hon gästar oss i form av föredragshållare och rådgivare. Ta chansen att få tips och råd inför stundande trädgårdssäsong!


Leif Blomqvist

Föreläser på mässan Jönköping

Leif Blomqvist driver Blomqvist Plantskola i Lepplax som ligger en bit ovanför Vasa i Finland. På mässan håller Leif tre inspirerande föredrag om bär och fruktnyheter från öst och väst, honungsbär samt kanadensiska rosor.


Svenska Rosensällskapet

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Christer Jonsson bjuder in till en inspirerande föreläsning om rosor. Mer information kommer.

 


Sveriges Pomologiska Förening

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Vill du lära dig mer om hur man beskär fruktträd eller bara friska upp gammal kunskap?


Åke Truedsson

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Inspirerande föredrag av trädgårdsentusiasten och tomatexperten. Passa på att få praktiska odlingstips och svar på varför alla bör äta mer tomater!

Åke Truedsson är tomatexpert som skrivit flera trädgårdsböcker, 1000-tals artiklar, medverkat i TV-programmet ”Gröna Rum” och är ordförande i Riksförbundet Svensk Trädgård.


Lennart Larsson

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Hur förökar jag min trädgårdsriddarsporre eller praktriddarsporre, när jag vill ha en till likadan, och hur gör jag, när jag vill få fram en riddarsporre som kanske har ännu mer tilltalande egenskaper ?
Lennart berättar från sin odling av riddarsporrar, pioner, liljor, stockros, bukettanemon och andra perenner som under blomning ger tydlig karaktär åt omgivningen. Få passerar en blommande riddarsporre utan att lägga märke till att den står där.

Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.