Bli utställare!

Föreläsare

Smaka och lär dig mer om spännande drycker!

Linda Schilén

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Linda Schilén arbetar som föreläsande trädgårdsmästare, författare, inspiratör och växtexpert. Du kanske har sett henne på TV4:s Nyhetsmorgon där hon är en flitigt anlitad trädgårdsexpert. Nu har du chansen att möta Linda på Trädgårdsmässan 2020 då hon gästar oss i form av föredragshållare och rådgivare. Ta chansen att få tips och råd inför stundande trädgårdssäsong!


Leif Blomqvist

Föreläser på mässan i Jönköping

Leif Blomqvist är författare och driver Blomqvist Plantskola i Lepplax som ligger en bit ovanför Vasa i Finland. På mässan håller Leif tre inspirerande föredrag om bär och fruktnyheter från öst och väst, honungsbär samt kanadensiska rosor.


Anna-Maria Eriksdotter Gustafsson

Föreläser på mässan i Jönköping och Växjö.

Anna-Maria driver Pelargonhuset på Flädergården i Vinslöv och bjuder dig på en resa i pelargonernas underbara värld!


Lars Gunnar Lindberg, Rosensällskapet

Föreläser på mässan i Jönköping.

Lars Gunnar Lindberg, ordförande i Svenska Rosensällskapet/Sydrosen bjuder in till en inspirerande föreläsning om rosor.

 


Åke Truedsson

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Inspirerande föredrag av trädgårdsentusiasten och tomatexperten. Passa på att få praktiska odlingstips och svar på varför alla bör äta mer tomater!

Åke Truedsson är tomatexpert som skrivit flera trädgårdsböcker, 1000-tals artiklar, medverkat i TV-programmet ”Gröna Rum” och är ordförande i Riksförbundet Svensk Trädgård.


Lennart Larsson

Föreläser på mässan i Jönköping, Växjö och Vänersborg

Hur förökar jag min trädgårdsriddarsporre eller praktriddarsporre, när jag vill ha en till likadan, och hur gör jag, när jag vill få fram en riddarsporre som kanske har ännu mer tilltalande egenskaper ?
Lennart berättar från sin odling av riddarsporrar, pioner, liljor, stockros, bukettanemon och andra perenner som under blomning ger tydlig karaktär åt omgivningen. Få passerar en blommande riddarsporre utan att lägga märke till att den står där.

Christer Sandberg, Sveriges Pomologiska Sällskap

Föreläser på mässan i Jönköping och Vänersborg

Det sägs att man skall sträva efter en balans mellan rot och krona. Vad betyder det egentligen? Skall man kunna kasta hatten genom sitt träd? Hur skall man egentligen tänka när man klipper i sina träd? När skall man klippa på året? Kan man själv ympa in andra sorter i sitt träd, om man vill det? Är inte det väldigt svårt? Hur får man tag på andra sorter? Kan man inte bara sätta en kärna av den sorten man tycker om? Välkommen att lyssna på lite olika sätt att tänka och göra!


Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här.