Om oss

SKANDINAVIENS LEDANDE AKTÖR INOM MÄSSOR
FÖR HEM OCH TRÄDGÅRD.

Trädgårdsmässan arrangeras av Compass Fairs Sweden AB som etablerades i Sverige 2007. Mässan arrangeras parallellt med Bomässan på flera orter runt om i Sverige. Vi växer ständigt och är idag 16 fast anställda, vårt kontor hittar du i Jönköping.

Utöver att arrangera vår Bomässan och Trädgårdsmässan, är vi totalleverantör inom mässarrangemang. Vi levererar alla typer av utrustning och tjänster till mässor, kongresser, konferenser och andra stora och små arrangemang.

Vi arrangerade vår första svenska Bomässa i Gävle 2007. Det blev en stor succé med närmare 10 000 besökare. Sedan dess har vi vuxit oss stora och är idag en nästintill rikstäckande, professionell aktör. Varje år arrangerar vi närmare mässor från Sandviken i norr till Helsingborg i söder.

Bomässan och Trädgårdsmässan är publika mässor där både lokala och nationella utställare köper monterplats. På mässan erbjuds allt från tak, väggar, golv och kakel till bad, kök, möbler, byggvaror, elektronik och interiör. En typisk besökare ska igång och renovera eller bygga nytt, och kommer till mässan för att få inspiration, experthjälp och bra erbjudanden, från så många leverantörer som möjligt samlade under samma tak.

Förutom våra svenska mässor arrangerar vårt moderbolag och systerbolag liknande mässor i Danmark, Norge och Tyskland.

Besök Compass Fairs för mer information.